Haber

Konak Belediyespor U17 Kız Futbol Takımı şampiyonluk yolunda

Türkiye Şampiyonası’nda kupa mücadelesini sürdüren Konak Belediyesi U17 Kız Futbol Grubu, şampiyonluğa adım adım yürüyor. Namağlup İzmir Şampiyonu mavi-beyazlı ekip, yarı final maçında 4 Eylül’de Kayserispor’la karşılaşacak.

Başarıdan başarıya koşan Konak Belediyesi kız futbol takımları, İzmir’i gururlandırmaya devam ediyor. U13 ve U15 kız futbol takımlarımız kendi gruplarında 8’den 8’ini alarak İzmir Şampiyonu olurken, U17 Kız Futbol takımımız da Türkiye şampiyonluğuna emin adımlarla ilerliyor. 2022-2023 sezonu U17 Kızlar Türkiye Şampiyonası’nda yarı finale yükselen Konak Belediyespor, 4 Eylül’de Ankara’da oynanacak yarı final maçında Kayseri Bayan FK ile karşılaşacak. Yarışmanın galibi finale yükselecek. ve şampiyonluk maçında oynayacak.

 

Batur: Türk kadın futbolunun en güçlü altyapısına sahibiz

Hem U13 hem de U15 kız futbol takımları ile U17 kız futbol takımı sporcularının şampiyonluk yarışındaki başarısını kutlayan Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, şampiyonluk kupasının İzmir’e gelmesini beklediklerini belirterek, “Biz de en iyilerden biriyiz. spor alanında en aktif belediyeler. 3 bine yakın sporcumuz var. Tüm sporcularımızla gurur duyuyoruz. Ama kızlarımız bize ayrı bir gurur veriyor. Türk kadın futbolunun en güçlü altyapısına sahibiz. Çok formda sporcularımız var. Katıldıkları tüm liglerde başkan oldular. Üstelik gruplarından namağlup çıktılar. “U17 grubumuz Türkiye Şampiyonası’nda yarı finale yükseldi. Şampiyonluk devam ediyor ve şampiyonluk kupasını İzmir’e getireceklerine tüm kalbimle inanıyorum” dedi.

 

hedef şampiyonluk

2022-2023 sezonu U17 Kızlar Türkiye Şampiyonası’nda İzmir’deki grup maçlarını namağlup tamamlayan Konak Belediyespor U17 Kız Futbol Grubu, İzmir Şampiyonu oldu. Lig şampiyonluğunu kazanan mavi beyazlılar, Denizli’de oynanan karşılaşmada Antalya Şampiyonu Konyaaltı Belediyespor’u 2-1’lik skorla mağlup ederek şampiyonada ilk 16’ya girmeyi başardı. Ardından Tekirdağspor ile karşılaşan Konak Belediyespor, bu maçta da 9-0’lık galibiyetin ardından çeyrek finalde Denizli Sultanlarspor’u 2-0 mağlup ederek yarı finale yükseldi. Şampiyonluğa odaklanan mavi-beyazlı ekip, yarı final karşılaşmasını 4 Eylül’de Ankara Altındağ Stadyumu’nda Kayseri Bayan FK ile oynayacak. U17 Kızlar Türkiye Şampiyonası’nda yarı final ve final maçları tek maç formatında yapılacak. tarafsız bir sahada. Finali kazanan takım, U17 Kızlar Türkiye Şampiyonası kupasını kendi şehrine taşıyacak.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

haber-yalvac.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu